Ill hvit tilbudslapp

Medlemsavtaler

Som medlem i BFO har du tilgang til en rekke medlemsavtaler.

Dls logo bluebox solid

American Express avslutter Corporate programmet!

AmEx har informert oss om at de endrer måten de driver kommersielle virksomhet i Norge og at de fra 26.august avslutter American Express Corporate Programmet. Dette medfører at alle kortavtaler blir kansellert fra denne datoen.

Hvis noen kortmedlemmer er registrert i SAS EuroBonus-programmet, kan man fortsette å tjene poeng med American Express Corporate Card frem til kanselleringsdatoen. For å innløse EuroBonus-poeng må du som kortmedlem besøke www.sas.no/eurobonus/.

Forsikringsdekning tilgjengelig for kortmedlemmer som en del av kortmedlemskap vil også bli kansellert fra datoen for kanselleringen av konto.

Hvis du har noen spørsmål, kan du ringe AmEx på telefon +47 2296 0800.

American Express
Visma Log Buy Logo 1

Visma Fordel Ansatt blir Visma Logbuy

Viktig informasjon vedrørende Visma-konto:

Visma har sendt ut e-poster om at Visma Fordel Ansatt nedlegges fra 31.mai og at man kan velge å kjøpe tilgang til det nye programmet som tar over, Visma Logbuy.

BFO har kjøpt tilgang til Visma LogBuy til samtlige medlemmer og du som medlem vil fortsatt ha de samme gode fordelene som tidligere, inkludert i ditt medlemskap.

Les mer om de over 80 ulike avtalene, samt hvordan man oppretter gratis konto her
Ill mann feltlue

Advokatbistand

Inntil 15 timer årlig gratis advokatbistand fra advokatfirmaet Norman & Co. I avtalen har du rett til råd og bistand innen en rekke privatrettslige områder. Avtalen dekker også egne kostnader forbundet ved eventuell rettssak. Avtalen dekker også mange rettsområder som ikke omfattes av en vanlig rettshjelpsdekning i innboforsikringen. Advokatbistand er inkludert i BFO Individuell, BFO Familie, BFO Senior og BFO Utdanning.

Les mer om avtalen
Bfo no Board illustrasjon

Alle medlemsfordeler - i en app!

Siste nytt, direkte kommunikasjon med BFO, oversikt over dine rabattavtaler, vervepoeng og enkel påmelding til kurs. Alt i en medlemsapp.

Last ned BFO-appen

Bruk dine vervepoeng

Som takk for at du hjelper oss å vokse får du 1 000 kr. pr. tjenestegjørende medlem du verver, inn på en vervepoengkonto.

Les mer