Ill hvit tilbudslapp

Medlemsavtaler

Som medlem i BFO har du tilgang til en rekke medlemsavtaler.

NY medlemsavtale: FYND.no

FYND er en norsk bedrift, eid og driftet av veteraner.
På FYND.no får du 15% rabatt på treningsklær, knebeskyttere, løftebelter, treningshansker/ grips, hoppetau, kalk, håndpleie, kosttilskudd, treningsmatter, strikker, sporty solbriller og andre ting du trenger til funksjonell trening.

Les mer om avtalen med FYND.no

Ny strømavtale: KlarKraft

Klarkraft er rangert som nummer 1 av 88 strømleverandører på bytt.no, og nå kan du som BFO og YS-medlem få en trygg, enkel og ekstra billig spotavtale fra Klarkraft.

Denne avtalen finner du inne på YS Fordel.

Direktelink til avtalen for BFO-medlemmer

Scandic QUIZ

Vinn weekend-opphold for 2 personer!

Svar på spørsmålene under, og bli med i trekningen av et gavekort på hotellovernatting. Gavekortet gjelder for 2 personer på valgfritt Scandic Hotell i Norge

Bli med!
Ill mann feltlue

Advokatbistand

Inntil 15 timer årlig gratis advokatbistand fra advokatfirmaet Norman & Co. I avtalen har du rett til råd og bistand innen en rekke privatrettslige områder. Avtalen dekker også egne kostnader forbundet ved eventuell rettssak. Avtalen dekker også mange rettsområder som ikke omfattes av en vanlig rettshjelpsdekning i innboforsikringen. Advokatbistand er inkludert i BFO Individuell, BFO Familie, BFO Senior og BFO Utdanning.

Les mer om avtalen
Bfo no Board illustrasjon

Alle medlemsfordeler - i en app!

Siste nytt, direkte kommunikasjon med BFO, oversikt over dine rabattavtaler, vervepoeng og enkel påmelding til kurs. Alt i en medlemsapp.

Last ned BFO-appen

Bruk dine vervepoeng

Som takk for at du hjelper oss å vokse får du 1 000 kr. pr. tjenestegjørende medlem du verver, inn på en vervepoengkonto.

Les mer