Verv en kollega

Takk for at du hjelper oss å vokse.

Vervepoeng

Som takk for at du hjelper oss å vokse, får du:

 • 1 000 poeng pr. tjenestegjørende medlem du verver
 • 1 000 poeng pr. 2. kadett/elev/1. års lærling/Fordelsmedlem/HV-innsats

1 000 poeng tilsvarer 1 000 kroner, og disse plasseres på din vervepoengkonto.

Vervepoengkonto

På din vervepoengkonto har du en oversikt over dine vervinger, vervepoeng og uttak av vervepoeng.

Se dine vervinger og poeng her.

Store organisasjoner står sterkt

Med over 11 000 medlemmer kan vi stolt si at vi er en stor arbeidstakerorganisasjon. Gjennom størrelse får vi makt, og gjennom makt får BFO større gjennomslag i saker som er viktig. At BFO er en stor organisasjon med lang erfaring i bransjen gir oss også muligheten til å tilby deg støtte av tillitsvalgte med spesialkompetanse.

Grunner til å bli medlem i BFO

 • Partipolitisk uavhengig

  Partipolitisk uavhengighet gjør BFO i stand til å samarbeide på tvers av politiske partier for å oppnå sine mål som arbeidstakerorganisasjon.
 • Tilgang på tillitsvalgte

  Som medlem har du tilgang på over 200 tillitsvalgte fordelt rundt i landet. I tillegg er det 30 faste ansatte i BFOs sekretariat som jobber for bl.a. å sikre og bedre dine rettigheter i forbindelse med ditt arbeidsforhold.
 • Livslangt medlemskap

  For at du skal ha muligheten til å være medlem i BFO gjennom livets ulike faser, har vi ulike typer medlemskap som er tilpasset om du er under utdannelse, i permisjon, skal slutte eller går av med penjson.
 • Forsikringer

  Tilgang på gode forsikringsordninger tilpasset et militært yrkesliv.
 • Kompetanse

  Gjennom BFO-skolen kan både medlemmer og tillitsvalgte delta på kurs og søke om utdanningsstipend.

Hvor kan jeg bruke vervepoengene mine?

Du kan benytte vervepoengene dine hos en av våre samarbeidspartnere. Det er de samme som leverer medlemsavtalene våre. Se oversikten her.

Fremgangsmåte: Legg ut selv, og sende oss kvitteringen og ditt kontonummer for utbetaling til post@bfo.no. Da trekker vi dette beløpet fra vervepoengsaldoen din.

Ill paraply

Hvorfor være organisert?

Staten og Forsvaret som arbeidsgiver er en mektig motstander hvis du som enkeltperson ikke blir behandlet i henhold til gjeldende regelverk, eller havner i konflikt på arbeidsplassen. Da er BFO tilgjengelig med tillitsvalgte med faglig tyngde og nødvendige ressurser i ryggen. Vi vil kunne hjelpe og tale din sak! Om nødvendig - hele veien til Høyesterett. Vår erfaring er heldigvis at våre dyktige tillitsvalgte klarer å løse de fleste saker uten å måtte gå innom rettsapparatet.

Les mer om hvorfor du bør være organisert