Månedens avtale: Høyskolen Kristiania

Det har aldri vært enklere å kombinere studier med jobb og familieliv. Som medlem i BFO får du og familien din rabatt på fleksible nettstudier fra Høyskolen Kristiania

Det har aldri vært enklere å kombinere studier med jobb og familieliv. Som medlem i BFO får du og familien din rabatt på fleksible nettstudier fra Høyskolen Kristiania. Du kan ta relevante enkeltemner som gir deg kunnskapen du trenger på jobben akkurat nå eller gjennomføre den graden du har drømt om – i ditt eget tempo!

Fleksible løsninger

Høyskolen Kristiania feirer 110 år i år og er norges største tilbyder av fleksible nettstudier. Med fleksible studier mener vi at du kan se forelesning når du vil, jobbe deg gjennom emnet i eget tempo og melde deg opp til eksamen når du føler deg klar.

BFO og Kristiania har samarbeidet i mange år og vi er stolte av å minne deg på at både du og din familie får gode rabatter på nettstudier fra Kristiania. Dette er et meget populært tilbud og spesielt attraktivt i kombinasjon med delfinansiering gjennom vårt utdanningsstipend - BFO-stipendet. Mange medlemmer har oppgradert sin kunnskap de siste årene takket være denne avtalen.

BFO-stipendet

BFO-stipendet er et populært tilbud for alle våre medlemmer. Søknad kan sendes inn via BFO-appen eller bfo.no/min side mellom mai og august. Vi sender ut informasjon når det blir mulig å søke.

Stipendets maksimale utbetalingssum er 12500 kr./år, og skal dekke avgift knyttet til studiet og eksamen, litteratur, reise- og oppholdsutgifter.

Se mer informasjon her.

200 ulike nettemner

Kristiania tilbyr ca. 200 ulike nettemner som strekker seg over flere fagområder. Du velger selv om du ønsker å ta et eller flere enkeltemner, en årsenhet, en bachelor eller en mastergrad. Høyskolen bekrefter at våre medlemmer tar emner innenfor de fleste fagområdene. Noen tar korte enkeltemner for å få kunnskap de kan ta i bruk på jobb med en gang, mens andre tar emner innenfor nye fagfelt og noen tar en etterlengtet videreutdanning. Hovedfagområdene er:

  • Helse og trening
  • HR og ledelse
  • Markedsføring og kommunikasjon (inkl. reiseliv og salg)
  • Psykologi og pedagogikk
  • Teknologi og innovasjon
  • Økonomi og bærekraft

Her finner du en komplett oversikt over alle nettstudier du kan ta hos Kristiania.

Vi oppfordrer alle medlemmer til å utforske og bruke mulighetene denne medlemsfordelen gir. Livslang læring er viktigere enn noensinne.

Her kan du lese mer om avtalen mellom BFO og Kristiania.

Mastergrad i engelsk?

Det er verdt å merke seg at Kristiania samarbeider med Heriot-Watt University (Edinburgh, Scotland) om å tilby to spennende mastergrader på engelsk. Også her kan du velge om du ønsker å ta enkeltemner eller om du vil ta hele graden. Dersom du ønsker å gjennomføre et eller flere av kjerneemnene i MBA’n er det også mulig å kjøpe nettemnet med ekstra fysiske samlinger i Oslo. Som medlem får du rabatt på alle disse emnene, mens øvrig familie ikke tilbys rabatt her. Alle andre nettstudier på høyskolenivå (ikke fagskolenivå) får derimot både du og din familie rabatt på.

Hvilken kunnskap vil være verdifull for deg? Lykke til med studiene 😊