Nordea

Som medlem i BFO får du en av landets laveste renter på boliglån og mange andre fordeler. Les mer om banktilbudet og se hva du kan spare

Om avtalen

Som medlem i BFO får du et av Norges beste banktilbud i Nordea. Her får du svært gode medlemspriser på boliglån og andre banktjenester. Tar du i bruk medlemsfordelene dine, kan du bruke mindre penger på lån og mer på noe annet du ønsker deg.

  • En av markedets beste boliglånsrenter – ingen etableringsgebyr
  • Medlemsrente på sparekonto og tilgang til stort utvalg av spare- og investeringsmuligheter 
  • 0 kr i månedspris på dagligbankpakken for deg under 34 år, som inkluderer ett bankkort
  • Kredittkort uten årspris og gode forsikringer når du betaler med kortet
  • Medlemspris på billån med inntil 100% finansiering
  • Tilgang til mange gode digitale tjenester, inkludert mobilbetaling med Apple Pay eller Google Pay.
Informasjon om bankavtalen:
Egen side for medlemmer i BFO

Går fra å være Nordea Direct til Nordea

Ved årsskiftet 22/23 slår Nordea Direct og Nordea seg sammen og fortsetter som Nordea. Allerede i dag kan du som ennå ikke har tatt i bruk medlemsfordelene dine gå inn på nordea.no og se hva du kan spare ved å flytte lånet, og ikke minst få full oversikt over alle bankfordelene dine.
Sammenslåingen vil gi kundene tilgang til et større utvalg av produkter og tjenester på ett og samme sted, samtidig som alle YS-medlemmer fortsetter å få medlemspris på boliglånet.

Er du allerede kunde i Nordea Direct?
Frem mot sammenslåingen bruker du Nordea Direct som du pleier og du vil få god informasjon fra banken underveis. Er du kunde i både Nordea Direct og Nordea vil du etter hvert få alt samlet i Nordea.

Hvordan benytte avtalen?

Les mer om banktilbudet, sjekk hva du kan spare og hold deg oppdatert på dagens rentesatser, på Nordea sin side for medlemmer i BFO.

Kontakt Nordea

Tlf: 23 20 60 70