Riktig god jul – og et fredfylt godt nytt år

En ekstra takk sendes til dere som er på vakt i julen, både i innland og utland, skriver leder i BFO Dag Stutlien.

Av: Dag Stutlien, leder i Befalets Fellesorganisasjon (Foto: AdobeStock)

På vegne av hele Befalets Fellesorganisasjon ønsker jeg å benytte anledningen til å komme med en julehilsen. Først av alt ønsker vi å takke alle tillitsvalgte i BFO for en formidabel innsats i det året som har gått.

Dere utgjør en stor forskjell for våre medlemmer og det betyr veldig mye i saker som den enkelte står i.

2023 har vært et krevende år med en helt ny sikkerhetssituasjon i Europa og krig på Gaza-stripen. I tillegg pågår det en rekke saker i Forsvaret som har stilt store krav til mange av dere og påvirker dere i hverdagen.

Her må jeg spesielt nevne prosessen med ny pensjonsavtale, utfordringer innen personellsituasjonen og Modernisering- og effektiviseringsprogrammet (M&E). Disse sakene kommer vi til å jobbe videre med full tyngde også neste år.

Dag Stutlien er leder av Befalets Fellesorganisasjon.

Vi har gjennomført en vellykket Kongress og har et nytt Hovedstyre på plass samt ny politisk ledelse.

I året som har gått har vi opplevd mye godt samarbeid og jeg vil trekke frem samarbeidet med KAFO, vår kadettorganisasjon, som spesielt viktig.     

Ta vare på hverandre

Husk at for noen er høytiden en vanskelig tid, der mørke tanker ofte kan komme snikende. Jeg og resten av BFO støtter råd for selvmordsforebyggende arbeid i Forsvaret sin oppfordring om å holde et ekstra øye på de rundt deg som du opplever at kan ha det vanskelig. 

Til slutt ønsker vi å takke alle som jobber i Forsvaret, for din innsats og tjeneste. En ekstra takk sendes til dere som er på vakt i julen, både i innland og utland.

Riktig god jul – og et fredfylt godt nytt år alle sammen!   

Julehilsen fra leder Dag Stutlien og resten av BFO.

God jul og godt nytt år, ønskes fra alle oss i Befalets Fellesorganisasjon.