Bilde:

Ungt medlem som jubler

Endelig nye sider på bfo.no

Etter nesten 2 år med prosjektering er ny nettsider endelig på plass. Vi håper våre medlemmer, tillitsvalgte og andre besøkende vil få en bedre brukeropplevelse!

Brukeropplevelse i fokus

Gjennom hele prosessen har Kommunikasjonsavdelingen lyttet til innspill fra våre medlemmer og tillitsvalgte på hva som er ønsket ut av våre nettsider. Brukeropplevelsen måtte forbedres og funksjonene måtte tilpasses. Vi håper på at dere opplever en sterk forbedring!

Spesielt våre tillitsvalgte vil få oppleve en bedre oppfølging og tilgjengelighet enn tidligere. Mulighetene gjennom integrasjoner med våre digitale systemer vil gi våre tillitsvalgte på alle nivå et bedre verktøy for oppfølging av medlemmene.

Viktig for BFO

- Dette har vært et viktig satsingsområde for BFO, sier Leder BFO Jens Jahren i en kommentar. Endelig er vi nå der at vi kan gå live med ny løsning. Jeg gleder meg til å høre tilbakemeldingene fra våre medlemmer og tillitsvalgte, sier Jens.

Prosjektleder og den som har holdt hele prosjektet i gang er BFOs kommunikasjonsrådgiver Mariell Halstensen. Hun er nå i permisjon, men rakk akkurat å få ferdig de nye sidene før lansering.