Våre forsikringer er spesialtilpasset et militært yrkesliv

– BFO har sannsynligvis de aller råeste medlemsforsikringene i Forsvaret, sier Dorte Storihle Ødegård.

Tekst: Øyvind Førland Olsen, kommunikasjonsrådgiver i Befalets Fellesorganisasjon (Foto: Lars Andreas Irgens)

Ødegård er markedsansvarlig i Befalets Fellesorganisasjon, og en av våre ansatte som har vært med på å fremforhandle forsikringer på vegne av BFOs medlemmer.

35-åringen som er bosatt i Drammen sier at forsikringene som tilbys er blant de beste på markedet. Det skyldes at militært personell i gjennomsnitt er i bedre fysisk form og selektert, noe som er til fordel for våre medlemmer og vilkårene vi kan tilby.

– BFO har sannsynligvis de aller råeste medlemsforsikringene i Forsvaret, til den laveste prisen og med den beste forsikringsservicen, sier Ødegård.

Forsikring gir trygghet

Hun viser til at det er viktig at du som medlem er sikret økonomisk i tilfelle du selv eller en du er glad i skulle bli rammet av sykdom eller ulykke.

Les mer om våre forsikringer her

BFOs forsikringer inkluderer også ekstremsportdekning, krigsrisikodekning for medlem, dekning av innbo; på militær forlegning, i luften, om bord på fartøyene, i internasjonale operasjoner og ved beordring til utlandet.

– Dette er noen av de tilpasningene vi har gjort på våre forsikringer for at de skal passe best inn i din hverdag og i ditt militære yrkesliv, sier Ødegård.

Flere grunner

Ødegård peker på flere grunner til hvorfor forsikringer gjennom BFO er et trygt og riktig valg:

  • Dyktige rådgivere som er spesialister på BFOs forsikringer
  • Gode og ærlige råd - Hvilke forsikringer trenger du? - Er du overforsikret? - Er du underforsikret? - Betaler du for mye?
  • Vi vil aldri selge deg forsikringer du ikke trenger
  • Vi veileder og støtter deg i skadesaker

– Som BFO-medlem kan du være helt trygg på at du til enhver tid får den beste mulige kombinasjonen av pris og vilkår, sier Ødegård.

– Ingen av våre medlemsforsikringer er låst til et spesifikt forsikringsselskap. Hvis ikke våre medlemmer fornøyd, flytter vi medlemsforsikringene, avslutter Ødegård.