Tryggombord

Båtførerkurs til medlemmer av BFO


Tryggombord

Om avtalen:

Tryggombord gjør det gøy og enkelt å ta båtførerprøven. Som medlem av BFO får du rabatt på vårt nettkurs + eksamenspakke. I tillegg får du rabatt som deltaker på kurs vi arrangerer kun for medlemmer av BFO.

Båtførerprøven: kurs + eksamen på én dag eller nettkurs + eksamenspakke

Nettkurset er et komplett båtførerkurs der man lærer det samme man ville gjort i et klasserom. Vi sender i tillegg alt utstyr man trenger for å løse navigasjonsoppgaver i kart til hver deltaker i posten. Nettkurset tilbys til 690,- kr inkl. eksamenspakke.

Eksamen tar man enten hos oss eller på et godkjent testsenter.

Ekspresskurset foregår på én dag med eksamen på slutten. Du får låne alt kursmateriell. Deltakeravgiften er på 900,- kr per deltaker og BFO dekker i tillegg deler av deltakeravgiften. En av våre instruktører kommer til dere og gjennomfører kurset hos dere.

Våre instruktører har ulik maritim erfaring fra både inn- og utland. Du kan være sikker på god opplæring og tilrettelagte forhold som elev hos oss.

Kurssteder over hele landet

Hvordan benytter jeg meg av avtalen:

Nettkurset: https://tryggombord.no/batforerproven-nettkurs/ 30 dager tilgang som inkluderer eksamenspakke

Ekspresskurset alt på én dag: ta kontakt med kurs@tryggombord.no og avtal kurs (tid og sted) med oss. Vi trenger å vite ca. antall og oppretter et eget arrangement der deltakere kan melde seg på til avtalt pris.

Rabattkode finner du på min side.

Kontakt Tryggombord:

E-post: kurs@tryggombord.no

Skriv BFO i emnefeltet når du sender e-post.